Aici puteți găsi toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă familiariza cu JYSK ca potențial angajator.
Despre JYSK
Aici puteți găsi toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă familiariza cu JYSK ca potențial angajator.
Despre JYSK

Valorile JYSK

 

Valorile JYSK reflectă caracteristicile de bază a ceea ce înseamnă să fii parte din JYSK. Tot ceea ce facem trebuie să fie în concordanță cu aceste valori. Valorile au pornit, de fapt, chiar de la Lars Larsen, fondatorul JYSK - lucruri simple care te fac să lucrezi cu plăcere la JYSK. Cu care dintre acestea te identifici cel mai mult? 

 

În prezent, JYSK numără mii de angajați în întreaga lume, însă valorile de bază au rămas neschimbate. În cadrul JYSK, credem în spiritul de comerciant, în colegialitate și în spiritul corporatist.

 

Valorile noastre nu reprezintă doar vorbe goale scrise pe un poster de pe perete. Valorile JYSK influențează tot ceea ce facem.

 

Veți învăța mai multe despre valorile noastre în cadrul cursului de e-learning „Bun venit la JYSK”.

JYSK Leadership

 

Întrucât JYSK promovează o cultură de câștigători, cu multe obiective, avem nevoie de lideri care sunt orientați spre rezultate și care pot gestiona mai multe lucruri în același timp. Filozofia noastră de leadership se bazează puternic pe instruire și dezvoltare prin oferirea constantă a feedback-ului și prin oferirea oportunității angajaților de a prelua responsabilități și de a crește. 

 

Abilitățile de conducere JYSK sunt contextuale. Modul în care liderul acționează depinde de situație, contextul specific și de angajații implicați în situație. Managerii din cadrul JYSK trebuie să fie lideri, mentori și buni comunicatori.

 

Veți învăța mai multe despre abilitățile de conducere JYSK în cadrul cursului de e-learning „Bun venit la JYSK”.

Promisiuni către angajați

 • JYSK se mândrește cu grija pe care o acordă angajaților ajutându-vă să vă atingeți obiectivele
 • Cu un efort considerabil și un spirit pozitiv, oportunitățile dumneavoastră sunt infinite
 • Lucrăm împreună pentru a stabili care sunt așteptările referitoare la cariera dumneavoastră la JYSK 
Promisiuni către angajați

Cultura internationala JYSK

 • Unul dintre principalele motive pentru succesul JYSK este faptul ca avem o cultura puternica a companiei, care nu s-a schimbat de cand Lars Larsen a deschis primul magazin JYSK în anul 1979.

 • Astazi,  JYSK este prezent în 41 tari – insa cultura organizationala a companiei este aceeasi.

 

Cultura internațională JYSK

Viitorul în JYSK

Dacă vă gândiți la JYSK ca la viitorul dumneavoastră loc de muncă, este important să vă oferim o imagine de ansamblu a companiei din care veți face parte. Iată de ce vrem să vă arătăm ce vă poate aduce viitorul la JYSK. Sigur, este imposibil să preconizăm exact ce se va întâmpla – însă vom încerca oricum:

 • JYSK trece prin schimbări majore și se extinde cum nu a mai făcut-o vreodată
 • Ne îndreptăm într-o nouă direcție, încercând să ne punem marca într-o nouă perspectivă
 • Ne dezvoltăm e-businessul într-un ritm rapid și stabil
 • Construim pe fundația unei istorii puternice pentru a crea un viitor și mai puternic
 • JYSK este dominat de multă implicare din partea angajaților care au primit ocazia de a avea un impact asupra noii companii JYSK îmbunătățite. 
Viitorul în JYSK

GOJYSK.com -  Site-ul angajaților

 

GOJYSK - Site-ul angajaților

GOJYSK.com este universul online al angajatului.

Disponibil în 18 limbi, GOJYSK.com oferă informații actualizate și detalii din lumea JYSK. Spunem poveștile din perspectiva colegilor noștri pentru a oferi inspirație și informații despre culturile din fiecare țara.

Fiind public, GOJYSK.com oferă, de asemenea, o privire în interiorul companiei noastre pentru oricine este interesat să știe ce se întâmplă la JYSK.